Massage

Fysiurgisk massage er effektivt til at løsne spændinger i musklerne, fordi man laver dybe tryk på i muskelvævet. Det kræver et godt samarbejde behandler og klient i mellem, da man arbejder på smertegrænsen.

Ved at påvirke musklen på denne måde nedbrydes stift væv, hvor ved blodgennemstrømning øges og der opnås en hurtigere helingsproces.Træningsplaner

Om dit mål er at gennemføre dit første 5 km løb, eller du skal deltage i en ironman, så står jeg klar til at hjælpe dig hele vejen i mål!

Uanset målet sammensætter jeg altid planen ud fra DIN hverdag, da det handler om at få det optimale ud af træningen. De fleste er ikke professionelle, derfor er træningen 3. prioritet efter familie og arbejde. Hvis ikke man får justeret træningsplanen herefter, så ender man ofte med et øget stress niveau. Man ender så med at stresse kroppen unødigt, med mindre udbytte af træningen til følge, eller man får slet ikke trænet.

Alle mine planer starter altid med en gratis 30 minutters snak, så tøv ikke med at tage fat i mig, du kan booke en tid nedenfor.

Skadesbehandling

Er du vågnet med ondt i nakken, eller har du været ude at løbe og nu gør det ondt i baglåret?

De fleste akutte skader skyldes ofte en overbelastning, eller en forkert bevægelse, som får musklerne til at gøre ondt. Når du booker en skadesbehandling, så vil vi altid starte med en grundig snak, da man ofte her kan finde årsagen til skaden. Herefter udføres nogle test for at komme årsagen til smerten nærmere, og til sidst behandles og der aftales videre forløb.

Der kan også forekomme situationer hvor jeg henviser til andre behandlere så som fysioterapeuter eller kiropraktorer, da jeg mener det er en styrke at kende sine begrænsninger.


Virksomhedsmassage

Er du virksomhedsejer og ønsker du at reducere sygefraværet, og samtidig gøre noget godt for dine ansatte?

Med en virksomhedsordning kommer jeg ud i virksomheden, og giver de ansatte behandling på stedet. Dette er direkte med til at sænke sygefraværet, da man f.eks. kan mindske spændingshovedpine, rygproblemer samt andre arbejdsrelaterede problemer.

Så tøv ikke med at ring for en uforpligtende snak, vi finder altid en pris der passer til din og dine medarbejders ønsker.