FRANTZ ANDERSEN

EJER AF KLINIK

Siden jeg var 7 år gammel har jeg været aktiv indenfor diverse sportsgrene. Jeg har været omkring basketball, cykling, fodbold, løb, triatlon og mountain bike.

Jeg startede i fodboldverdenen, hvor jeg slog min folder i FC Horsens og Hornsyld, men stoppede i 2006 på Danmarksserie i FC Horsens.

Jeg har altid været god til løb, og i 2004 blev en kvik bemærkning til et væddemål, og mit første maraton kom i hus på 2:57 (P.s. jeg vandt væddemålet ;-) )

Maraton førte til triatlon, i 2005 kørte jeg min første kvarte Ironman, i 2006 blev det til en halv Ironman og endeligt i 2007 gennemførte jeg min første Ironman i tiden 9:56 og en 5. plads i min aldersklasse. Siden er det blevet til ca. 10 Ironman, bedste tid 9:18 og VM på Hawaii i 2010.

I forbindelse med min opstart på langdistance konkurrencer, startede min interesse for kroppen og dens måde at fungere på. Jeg har altid været meget detalje orienteret, derfor var det også nærliggende for mig at uddanne mig for at blive bedre til min sport. I 2004 uddannede jeg mig til fitness- og spinninginstruktør, samtidig læste jeg en masser bøger om triatlon, svømning, cykling, løb og ernæring. Jeg brugte også massage som en del af min restitution, med mere end 20 timers træning om ugen skete det også jeg ind i mellem blev skadet. 

Så da jeg stoppede min egen karriere, startede jeg med programlægning for triatleter og løbere. Det var også naturligt for mig at kaste mig over yderligere uddannelse, som kunne hjælpe de atleter jeg træner. Jeg valgte at gå massørvejen, men fordi jeg altid stræber efter at kunne give optimal behandling, valgte jeg med det samme at fortsætte uddannelsen, og tog skadesbehandler uddannelsen.

I løbet af 2021 fortsætter læringen, med 300 timers anatomi, fysiologi og sygdomslære, så jeg kan tilbyde endnu mere skarp og målrettet behandling og træning :)